Bästa italienska ölen i Göteborg

Här hittar du italiensk öl i Göteborg

Det finns mer italiensk öl i Göteborg än du tror, inte bara Peroni Nastro Azzurri. Det är sant. Det gäller bara att hitta rätt ställe. För dig som letar efter den bästa italienska ölen i Göteborg är Ristoria det bästa alternativet – en myllrande restaurang fylld med mat, öl och vin från Italiens alla hörn och kanter.

Ristoria är en italiensk restaurang i Göteborg med italiensk öl i mängder. I vår birreria kan du enkelt göra av med flera timmar bara genom att titta igenom vårt sortiment, ha ett samtal med italienskt tema och, förstås, dricka ett glas eller två.

För att hitta Ristoria kommer du till Gothia Towers, mitt i centrala Göteborg. Hos oss kan du äta, dricka och umgås. Vi serverar frukost, lunch, brunch och middag. Oavsett vilken tid på dagen det gäller finns det alltid något att äta eller dricka hos Ristoria. Vi är en restaurang, en marknad och en mötesplats för alla som älskar det italienska köket och den italienska ölen!

Boka bord hos oss

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Ristoria – vi har den bästa italienska ölen i Göteborg

  •      Hos oss hittar du ett stort sortiment av den godaste italienska ölen
  •      Ristorante – birreria – pizzeria – mercato – allt under ett och samma tak
  •      Kom till oss för italiensk öl, god italiensk mat och god stämning
  •      Perfekt för dig som befinner dig i centrala Göteborg
  •      Vi jobbar med stor kärlek till Italien

 

Bästa italienska ölen Göteborg

Stort sortiment av italiensk öl

I vårt sortiment av italiensk öl hittar ni såväl klassiker som mer moderna alternativ. Om ambitionen är att erbjuda den bästa italienska ölen i Göteborg gäller det att tänka brett och högt. Lokala, mindre bryggerier kan göra lika god öl som de mer etablerade öltillverkarna och via våra kontakter i det vackra landet Italien håller vi oss uppdaterade på vilka sorter som skulle funka bäst hos oss i Göteborg. Och var lugn, vi har även Peroni!

Ristoria är en restaurang som serverar den bästa italienska ölen i Göteborg, men vi serverar även italiensk mat av samma höga kvalité. I vår pizzeria kan du kombinera en god italiensk öl med en riktigt god pizza på italienskt vis till ett rimligt pris. Och pizza tillsammans med en iskall öl är en kombination som inte går av för hackor.

Välkomna till Ristoria

Ristoria välkomnar dig med smak för den bästa italienska ölen. För dig som ännu inte förstått grejen, välkommen du också så kan vi reda ut detta tillsammans!

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…