Bästa italienska plockbrickan Göteborg

Ristoria ger dig den bästa italienska plockbrickan i Göteborg

En bra italiensk plockbricka är det perfekta tilltugget innan middagen eller till drinkarna i eftermiddagssolen. Det är enkelt, smidigt och oftast väldigt gott. Men då gäller det förstås att ha rätt råvaror och rätt blandning, och det är inte alla som kan garantera detta. Letar du efter den bästa italienska plockbrickan i Göteborg är det Ristoria du ska besöka.

Ristoria har via omfattande kunskap om det italienska köket och stor respekt för hantverket i den italienska matlagningen skapat en unik marknads- och mötesplats mitt i centrala Göteborg. Här hittar du den godaste plockbrickan i Göteborg och färska råvaror samt allt annat du behöver för att bjuda dina gäster.

Vår egna matresa till Italien har lagt grunden för Ristorias koncept, nämligen att erbjuda de bästa italienska smakerna – och de är många – till våra gäster i Göteborg. Med inspiration från ställen som Bologna, Portonovo och Modena erbjuder vi bland annat den godaste plockbrickan i Göteborg. Gör det enkelt för dig och låt det godaste från Italien genomsyra din middagsbjudning!

Boka bord hos oss

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Bästa italienska plockbrickan Göteborg

Ristoria – lilla Italien i Göteborg

  • En myllrande restaurang, marknads- och mötesplats med unika smakupplevelser
  • Smakerna går i italienskt tecken – detta vill du inte missa!
  • Vi erbjuder den bästa italienska plockbrickan i Göteborg – och mycket, mycket mer!
  • Central beläget i Gothia Towers
  • Restaurang, pizzeria, mercato och mycket mer!

 

Enkelt att hitta – svårt att lämna

Ristoria hittar du i Gothia Towers, mitt i centrala Göteborg. Oavsett om du är turist eller arbetar i Göteborg är det enkelt att kika in hos oss och plocka upp den godaste plockbrickan, ta en öl i vår birreria eller bara insupa atmosfären vi har skapat. Vi jobbar hårt för att förvalta det italienska matarvet väl och det gäller såväl smakerna vi erbjuder som hur vi bemöter våra gäster.

På Ristoria kan du äta, dricka, samtala och gå hem med ett leende på läpparna. Det är vår ambition att inte bara erbjuda goda smaker via vår restaurang eller vår chark utan även skapa en marknads- och mötesplats för våra gäster. Välkommen till oss på Ristoria!

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…