Boka bra italiensk restaurang i Göteborg

En bra och prisvärd italiensk restaurang i Göteborg

Att boka en bra italiensk restaurang i Göteborg är att garantera en minnesvärd kväll. Det italienska köket har smaker som tilltalar alla, som präglas av en enkelhet men som samtidigt har en extravagant känsla.

Numera finns det många alternativ när det är dags att boka en italiensk restaurang i Göteborg. Vissa alternativ är dock bättre än andra och det gäller att veta vilka som faktiskt värnar om smakerna av Italien och som vet vad italiensk mat handlar om.

Ristoria är en myllrande restaurang, marknad och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia från vår stora italienska matresa. Vi serverar italiensk mat av högsta kvalité och via en stor respekt för hantverket värnar vi om de många olika mattraditionerna i Italien. Vi hälsar er hjärtligt välkomna till Ristoria – Italian Food Stories i Göteborg – När det är dags att boka en bra italiensk restaurang i Göteborg är Ristoria det bästa valet!

Boka bord hos oss

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Ristoria – en smakresa till Italien, fast i Göteborg

  •      En italiensk restaurang i toppklass
  •      Ristorante – mercato – pizzeria – osteria – Allt under ett och samma tak
  •      Beläget i Gothia Towers – mitt i centrala Göteborg
  •      Bara de bästa råvarorna – olivolja, tomater, musslor och mycket mer
  •      Vänta inte – Boka den bästa italienska restaurangen i Göteborg redan nu!

 

Boka bra italiensk restaurang Göteborg

Med kärlek för den italienska maten

Ristoria ämnar vara den bästa italienska restaurangen i Göteborg, bland annat genom att laga maten på färska italienska råvaror i så stor utsträckning som möjligt, oavsett om det gäller pizza, pasta eller någon annan av de många klassiska rätterna från det italienska köket.

Italien är ett stort land och det är svårt att göra alla smaker rättvisa, speciellt i ett annat land. Det våra gäster kan lita på är att de rätter vi på Ristoria erbjuder är av allra högsta kvalité, så som det skulle smaka i Italien.

På vår egna matresa till Italien växte vår kärlek och respekt för den italienska maten. Vi har smakat de godaste musslorna, de färskaste tomaterna och den lenaste olivoljan. Det har hjälpt oss att förstå vad italiensk matlagning handlar om och de smakupplevelser vi har tagit del av vill vi nu dela med oss av till våra gäster i Göteborg. Boka bord på Ristoria – den bästa italienska restaurangen i Göteborg – och avgör själva!

Enkelt att boka – svårt att lämna

Oavsett om ni är på snabbvisit till Göteborg eller om ni vuxit upp här tror vi att Ristoria kan vara restaurangen för dig som letar bra italiensk mat i Göteborg.

För att boka bord på Ristoria – den bästa italienska restaurangen i Göteborg – maila oss eller slå en signal. Ni hittar oss i Gothia Towers. Välkomna till Ristoria!

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…