Boka restaurang till båtmässan i Göteborg

En perfekt restaurang under båtmässan i Göteborg

Funderar du på att besöka båtmässan i Göteborg och vill kombinera nytta med nöje? Passa då på att boka restaurang i centrala Göteborg och förgyll besöket på en av Sveriges största mässor.

Båtmässan i Göteborg lockar massvis med besökare från hela landet varje år. Det är Västsveriges största mötesplats för alla som är intresserade av båtar och vattenliv. Vissa åker bara över dagen men de allra flesta stannar längre och då är Gothia Towers ett naturligt val för övernattning. Gothia Towers och Svenska Mässan samarbetar under Båtmässan i Göteborg för att göra det enkelt för alla gäster att boka hotell under veckan. I hotellet finns många alternativ för de som vill äta och att boka restaurang under båtmässan i Göteborg har aldrig varit enklare.

Ett restaurangalternativ som står ut som ett av de bästa är Ristoria, en italiensk ristorante, marknad och mötesplats för alla som älskar den italienska maten. Beläget i Gothia Towers, mitt i centrala Göteborg, är Ristoria ett väldigt bra alternativ för såväl turister som besökare på mässan. Genom att boka bord på restaurang Ristoria under båtmässan i Göteborg underlättas dagen. På så sätt kan all energi gå åt till aktiviteter på mässan och när arbetsdagen är slut är middagen redan serverad.

Boka bord hos oss

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Boka restaurang Ristoria under båtmässan i Göteborg

  •      Italiensk restaurang i toppklass
  •      Ristorante – Birreria – Osteria – Mercato – Allt under ett och samma tak
  •      Nätverka till frukost, lunch och middag – på det italienska sättet!
  •      Närhet till mässan gör Ristoria till det bästa alternativet!
  •      Boka bord redan idag och njuta av det italienska köket

 

Boka restaurang båtmässan Göteborg

Ett nätverk av kärlek till den italienska maten

Många åker till båtmässan i Göteborg för att skapa nätverk och för att lära känna nya människor och potentiella arbetspartners. Vad gäller nätverk är Ristoria ett väldigt bra exempel på hur kärlek till mat och smakupplevelser kan öppna nya dörrar. Ristoria är mycket mer än bara en restaurang. I vår marknad kan gäster hitta såväl färska råvaror som nya vänner och bekanta. När den nya vänskapen är cementerad kanske det är lämpligt att flytta över till vår birreria för att ta en riktigt god italiensk öl. Det finns med andra ord många olika anledningar till att boka restaurang Ristoria under båtmässan i Göteborg.

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…