Boka restaurang till bokmässan i Göteborg

Boka restaurang under bokmässan i Göteborg redan nu!

Är det dags att boka hotell för besöket på bokmässan i Göteborg? Vill du försöka kombinera nytta med nöje? Då är det en god idé att samtidigt boka restaurang under bokmässan i Göteborg, och det bästa alternativet är Gothia Towers.

Gothia Towers är ett av Göteborgs bästa och mest igenkännbara hotell. Det centrala läget, den goda servicen och den stora kompetensen är bara några anledningar till varför hotellet är så framgångsrikt. För dig som vill besöka bokmässan i Göteborg och behöver tak över huvudet är Gothia Towers det mest smidiga alternativet. När en lång dag av nätverkande på mässan är över vill man inte behöva kämpa för att ta sig tillbaka till hotellet. Samarbetet mellan Svenska Mässan och Gothia Towers är utformat just för att göra det så enkelt som möjligt att besöka mässan och sedan ta sig tillbaka till hotellet. Och när det är dags för middag så finns det heller ingen anledning att leta utanför hotellet. Att boka restaurang under bokmässan i Göteborg har aldrig varit enklare!

Ristoria är en charmig italiensk restaurang som samlar alla de bästa smakerna från det italienska köket och är en perfekt restaurang för besökare på Bokmässan i Göteborg. Ristoria har något för alla och under bokmässans fyra dagar hinner du få ett smakprov på Ristorias kvalité, service och goda stämning.

Boka bord hos oss

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Ristoria – Italian food stories mitt i centrala Göteborg

  • En italiensk smakupplevelse utan dess like i Göteborg
  • Goda smaker – god service – god stämning
  • En restaurang, marknad och mötesplats – allt under ett och samma tak
  • Frukost – lunch – middag
  • Boka restaurang Ristoria under bokmässan i Göteborg redan idag!

 

Boka restaurang bokmässan Göteborg

Ett smidigt alternativ för dig som vill besöka bokmässan i Göteborg

Ristoria är det bästa alternativet för dig som vill planera din tid i Göteborg och redan nu vill boka restaurang under bokmässan i Göteborg. Väljer du att bo på Gothia Towers kan du lita på att du har gjort rätt val och att din vistelse på bokmässan i Göteborg kommer vara lyckad.

Nätverkandet under bokmässans fyra dagar kan vara intensivt och att ha ett middagsalternativ redo för kvällen är bara bra planering. Närheten till mässan och enkelheten i maten som serveras gör att Ristoria är perfekt för besökare på årets bokmässa i Göteborg.

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…