Boka restaurang i Gothia Towers

En äkta italiensk restaurang i Gothia Towers

Gothia Towers i Göteborg är ett av stadens mest kända landmärken. Gothia Towers är ett hotell först och främst, men även en plats för konferenser, evenemang, shower och spabehandling. Det finns även möjlighet att boka restauranger av hög klass i Gothia Towers. En av dessa är Ristoria.

Kanske ska du besöka en mässa i närheten, eller kanske spendera en dag på Liseberg och behöver någonstans att äta efteråt. Oavsett varför och oavsett om du besöker Göteborg som turist eller är här i arbete, är Ristoria ett enkelt och bra alternativ för dig. Med utgångspunkt i det italienska köket är Ristoria en myllrande restaurang, marknad och mötesplats där varje smakupplevelse är unik. En restaurang i Gothia Towers, mitt i staden, som dessutom serverar den bästa italienska maten i Göteborg, kan det bli bättre?

Ristoria serverar alla de klassiska italienska favoriterna såsom pizza och pasta, men erbjuder även en variation av andra spännande smaker från det italienska köket. Menyn styrs av säsongens råvaror och med stor kunskap om hantverket samt en stor passion hoppas vi kunna ta med er på en smakresa ni sent kommer att glömma.

Boka bord hos oss

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Ristoria – boka restaurang i Gothia Towers

  • Äkta italiensk mat i hjärtat av Göteborg
  • Enkelt, gott och perfekt för dig som befinner dig i centrala Göteborg
  • Färska råvaror – stort hantverkskunnande – stor passion
  • En av de bästa italienska restaurangerna i Göteborg
  • Kom för maten och drycken – men även för stämningen!

 

Boka restaurang Gothia Towers

En matresa tillsammans med er

Kärleken för den italienska maten växte sig ännu starkare för oss på Ristoria under vår matresa till Italien. Såväl lokala hemligheter som nationella favoriter från Italien har präglat restaurang Ristoria i Göteborg och de smakupplevelser vi fick ämnar vi nu dela med oss av till våra gäster.

Dessa smakupplevelser finns att hitta såväl i vår ristorante som i vår mercato. Där kan du köpa med säsongens råvaror, såsom olivolja, tomater och musslor och bjuda på italiensk mat på hemmaplan.

Om inget annat kanske vi får ha ett trevligt samtal tillsammans. Till Ristoria kommer du för smakerna, men även för den goda stämningen.

Enkelt att boka – svårt att lämna

För att boka restaurang Ristoria i Gothia Towers kan du antingen ringa till oss eller, ännu enklare, göra en bokning på vår hemsida. Förhoppningsvis kan vi bjuda på en smakupplevelse som du vill återvända till gång på gång! Välkommen till Ristoria – En italiensk restaurang i Gothia Towers.

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…