Brunch i Göteborg

En brunch i Göteborg du sent kommer att glömma

Letar du efter en brunch i Göteborg av hög kvalité? Har du tröttnat på alla gamla vanliga alternativ i Göteborg? Är det viktigt med bra råvaror, bra service och ett centralt läge? Då kan du sluta leta nu!

Ristoria erbjuder en brunch i Göteborg med ett spännande koncept och samtidigt stor variation. Med utgångspunkt i Italiens många olika smaker ger vi brunchpubliken en smakupplevelse som tidigare inte gick att hitta i Göteborg.

Du hittar oss i Gothia Towers, ett av de mest centrala lägen Göteborg har att erbjuda. Det ger dig möjligheten att börja dagen med en brunch i centrala Göteborg och sedan gå vidare till nästa aktivitet på agendan, utan att behöva gå speciellt långt!

Boka bord hos oss

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Brunch Göteborg

Ristoria – Italian Food Stories

  •      Vi erbjuder brunch och frukost i Göteborg i toppklass
  •      Italienskt matkoncept i fin miljö
  •      Vi är såväl en marknads- och mötesplats som en restaurang
  •      Vi skapar nya smakupplevelser i Göteborg
  •      Centralt läge – ni hittar oss i Gothia Towers

 

Brunch i Göteborg som imponerar

Brunch har de senaste åren genomgått en renässans i Sverige och blivit en av svenska folket favoritsysselsättningar på lördags- och söndagsförmiddagarna. Speciellt i storstäderna har konceptet verkligen fått fäste och brunch i Göteborg på helgerna är en höjdpunkt för många. Att äta och dricka i stora eller små sällskap på sin lediga tid, det är inte konstigt att brunch är ett populärt koncept.

Det är något vi på Ristoria har tagit hänsyn till. Sedan starten av Ristoria har vi erbjudit brunch i Göteborg av hög kvalité, med massor av spännande alternativ som ger skäl nog att besöka matbordet gång på gång.

Lilla Italien i centrala Göteborg

Oavsett om det gäller brunch, lunch eller middag är Ristorias koncept baserat på våra egna upplevelser från det italienska köket. På Ristoria hittas en restaurang, en pizzeria, en birreria och en mercato (marknad), alla med influenser från Italiens många mattraditioner. Erfarenheterna från Italien har förvandlats till kärlek till den italienska matkulturen, såväl från landsbygden som från storstäderna.

Vår egen matresa genom det italienska kökets många olika smaker är något vi vill förmedla till våra kunder, både genom maten vi serverar och hur vi jobbar med hantverket. Italien är ett stort land och varje region har sina egna smaker och traditioner. Men vi är övertygade om att vi kan lyfta fram dessa på ett organiskt sätt, oavsett om det gäller brunch, lunch, middag eller barhäng.

Välkommen till en av Göteborgs bästa bruncher

Vi på Ristoria välkomnar dig till brunch i Göteborg på italienskt vis. Brunchen är ett snällt sätt att testa vårt koncept och vem vet, kanske kommer du tillbaka på middag på kvällen!

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…