Frukost Göteborg

En högklassig frukost i Göteborg

Kraven som ställs på en frukost idag är höga. Den ska vara god, nyttig, inte ta alltför länge att förbereda och dessutom mättande. Det är mycket att tänka på, inte minst då frukosten anses vara det viktigaste målet på dagen, som startar den så viktiga matsmältningen och som i stora drag botar det där hemska morgonhumöret.

Ibland kan det vara skönt att slippa fundera på vad frukosten ska innehålla och vad som måste förberedas och bara låta någon annan ta hand om det. När du känner att det är dags att unna dig, att bara vakna upp, borsta tänderna, sätta på sig kläderna är det en frukost i Göteborg som sticker ut.

Ristoria erbjuder ett bra frukostalternativ i Göteborg. Vi är en italiensk restaurang med ett helhetskoncept vilket även inkluderar frukost, med grillade smörgåsar och nybryggt kaffe som sticker ut ur mängden.

Boka bord hos oss

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Ät din frukost i Göteborg hos Ristoria

  •      Vakna lite tidigare och käka din frukost på stan hos Ristoria
  •      Kom för smakerna – men även för atmosfären
  •      Ät frukost i lilla Italien i Göteborg
  •      Vi serverar även brunch, lunch och middag
  •      Naturliga och färska råvaror – besök gärna vår mercato efter frukosten!

 

Frukost Göteborg

Du hittar oss mitt i stan!

Om du söker en bra frukost centralt i Göteborg är Ristoria stället för dig. Vi befinner oss i Gothia Towers och vårt centrala läge innebär att du som arbetar i stan enkelt kan äta frukost hos oss för att sedan hinna till jobbet med god marginal.

Våra råvaror är av den bästa sorten och vår anknytning till det italienska köket gör att vi alltid jobbar med en stor stolthet med hänsyn till hantverket, vilket brukar märkas i maten vi serverar.

Åk på en matresa med oss

Vi på Ristoria har själva varit på matresa till Italien och testat några av de många spännande smakerna som landet har att erbjuda. Vår ambition är att bevara dessa smakupplevelser för att sedan kunna erbjuda det till våra gäster som vill äta frukost i Göteborg.

Ristoria är ett helhetskoncept som erbjuder det bästa från det italienska köket till våra gäster. Vi serverar även brunch, lunch och middag och föredrar du att förbereda maten på egen hand så kan du köpa dina råvaror i vår mercato. Till Ristoria kommer man såväl för atmosfären som för maten så bli inte överraskad om du stannar en halvtimma längre än du tänkte.

Välkommen till oss på Ristoria för frukost i Göteborg och mycket, mycket mer!

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…