Mysig restaurang Göteborg

Hitta kärleken på en mysig restaurang i Göteborg

Att gå på en mysig restaurang med italienskt tema är något av det mest romantiska man kan göra. Oavsett om det är första dejten eller som det är 40-årsjubileum är den italienska maten, drycken och stämningen en katalysator för kärlek och omtanke.

Ristoria är en mysig restaurang i Göteborg som serverar italiensk mat av högsta standard. Fina råvaror, god stämning, bra lokaler, bra läge. Listan kan göras lång. På Ristoria kan du boka allt från frukost till middag och till maten kan du förvänta dig det bästa italienska vinet eller ölen. Med andra ord, du kan lita på att du och ditt sällskap har en mysig stund framför er.

Ristoria är beläget mitt i centrala Göteborg, i Gothia Towers. Våra lokaler ger utrymme till stora som små sällskap och många trevliga kvällar med italiensk mat som huvudtemat. Välkommen till en minst sagt mysig restaurang i Göteborg.

Boka bord hos oss

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Ristoria – en mysig restaurangupplevelse i Göteborg

  •      Italiensk mat när den är som bäst – färska råvaror och en härlig stämning
  •      Vi hjälper er få den romantiska stund ni väntat på – via italiensk mat och dryck
  •      Ristorante – osteria – mercato – Ristoria är en mångsidig verksamhet
  •      Ni hittar oss mitt i centrala Göteborg
  •      Kom och upplev det italienska köket – i Göteborg

 

Mysig restaurang Göteborg

Smakupplevelser utöver det vanliga

Vår egna matresa till Italien har hjälpt oss förstå de många olika mattraditionerna som finns i Italien. Landet är stort och i varje del finns det många olika lokala sätt att förbereda och tillaga maten. Hantverket och sättet att behandla maten är otrolig och med detta har vår kärlek för det italienska köket växt.

Vi har smakat Mortadellan med stort M i Bologna. Vi har druckit Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och vi har slukat Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator. Dessa erfarenheter och smakupplevelser vill vi nu ta med oss till våra gäster i Göteborg, oavsett om det gäller en affärslunch eller en romantisk middag för två.

Nu fattas bara en bordsbokning

Nu, i och med detta restaurangtips, är det bara att boka bord och börja er egen matresa här i Göteborg. Till Ristoria går man inte bara för äkta italiensk mat eller dryck utan för stämning och atmosfär. Inget säger kärlek mer än en mysig italiensk restaurang. Låt oss på Ristoria hjälpa till att släppa loss romantiken med en rykande färsk pasta eller pizza med ett noggrant utvalt rött vin.

Vi bygger vår verksamhet utifrån vår kärlek till Italien, till hantverket och till passionen. Bordsbokning på Ristoria görs via hemsidan och det gäller, som alltid med mysiga restauranger i Göteborg, att vara ute i god tid. Välkommen till Ristoria – Italian Food Stories.

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…