Restaurang Göteborg

En restaurang i Göteborg med italienskt tema

”Restaurang i Göteborg”. Det lär vara en av Sveriges vanligaste Google-sökningar. Vad som kommer är en labyrint av alternativ, vissa bra och vissa mindre bra. Det kan vara svårt att filtrera sig till det rätta valet, inte minst om det är på kort varsel och då kan det vara klokt att kolla på koncept.

En restaurang med ett tydligt koncept brukar oftast vara en bra början i jakten på en ny spännande restaurang. Med ett tydligt koncept har restaurangen oftast ett smart och utstuderat sätt att jobba och en röd tråd genom hela verksamheten.

Ristoria är en sådan restaurang. Vi är en av de bästa italienska restauranger i Göteborg, delvis på grund av vårt habila koncept och delvis på grund av vår kärlek till det italienska köket.

I många år har vi på Ristoria samlat en kärlek för allt italienskt i matväg. Vi har själva varit på en inspirerande matresa till Italien och vill nu dela med oss av våra smakupplevelser med våra gäster i Göteborg. Nu behöver du inte söka ”restaurang i Göteborg” längre, nu när du vet att Ristoria finns.

Boka bord hos oss

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Ristoria – italian food stories i Göteborg

  •      En av de bästa italienska restaurangerna i Göteborg
  •      Centralt beläget i Gothia Towers
  •      Bra mat, bättre dryck och bäst atmosfär
  •      Ristorante – osteria – pizzeria – mercato – allt under ett och samma tak
  •      Fräscha råvaror – allt som du som älskar Italien kan önska

 

Restaurang Göteborg

Kvalité är allt!

En restaurang i Göteborg är inte svårt att hitta. Göteborg är Sveriges näst största stad och utbudet är minst sagt stort och varierat. Att däremot hitta en restaurang dit man vill återvända gång på gång, på grund av kvalité på såväl mat och dryck som atmosfär och service, är inte lika enkelt att hitta.

På Ristoria jobbar vi hårt för att skapa en stämning som våra gäster vi uppleva flera gånger. I osterian kan du dricka italienskt vin av högsta kvalité. I vår pizzeria kan du äta pizza med råvaror som de flesta drömmer om. I vår birreria kan du dricka italienskt öl. Och i vår ristorante kan du hitta pasta och alla klassiska favoriter från det italienska köket samt några nya, spännande saker. Via en stor passion för mat och dryck och sambandet däremellan har vi på Ristoria skapat ett spännande koncept som tål att upplevas många gånger. Vi är en restaurang i Göteborg som kan italiensk mat, såväl pasta som pizza och mycket mer.

Hos oss hittar du mycket under samma tak. I vår mercato kan du enkelt köpa med dig de bästa italienska råvarorna och laga maten på egen hand. Besöker du vår mercato finns dock risken att du stöter på någon med samma kärlek för de italienska smakerna och i ett sådant trevligt samtal går tiden fort!

Vi är en myllrande restaurang i Göteborg, samt en marknad och en mötesplats och hos oss förvandlas varje smakupplevelse till en matresa. Välkommen till Ristoria – Italian Food Stories i Göteborg.

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…