Söndagsmiddag i Göteborg

Hit går du på en söndagsmiddag i Göteborg

Går ni hungriga och utan idéer inför söndagsmiddagen i Göteborg? Inga problem! Boka bord hos oss på Ristoria, Göteborgs nya italienska restaurang i Gothia Towers.

Med smaker som inspireras av det italienska köket, med all dess variation, erbjuder Ristoria en unik smakupplevelse i Göteborg, från måndagsfrukost till söndagsmiddag. Vår egen smakresa till Italien har präglat menyn, och nu vill vi dela med oss av våra upplevelser med våra kunder.

Att inte veta var söndagsmiddagen i Göteborg ska förtäras ser vi inte som ett problem, utan en möjlighet. En möjlighet till spännande möten med nya och gamla smaker, och ansikten. Ristoria ämnar vara inte bara en restaurang eller bar utan en mötesplats för människor som uppskattar goda smaker, bra råvaror och ett anrikt och stolt hantverk.

Boka bord

Menu

Meny

Orario

Öppettider

Söndagsmiddag i Göteborg

Ristoria – en ny smakupplevelse i Göteborg

  • Det italienska köket har på riktigt kommit till Göteborg!
  • Pizza, pasta, antipasti och mycket mer – både klassiska och moderna italienska rätter
  • Naturliga och färska råvaror
  • Förutom restaurangen kan du besöka mercaton, birrerian och mycket mer!
  • Ni hittar oss i Gothia Towers – mitt i stan

 

Ett mångsidigt koncept

Pizzeria, Birreria, Osteria, Ristorante. Fördelen med Ristorias mångsidighet är att du själv väljer i vilket syfte du besöker oss. Du behöver inte ens äta mat, även om det brukar vara ett naturligt steg för våra kunder när de väl känner lukten från köket. Och när du besökt vår mercato, en marknadsplats full av färska råvaror såsom ost, chark och grönt, är vi övertygade om att vår birreria är nästa hållplats för dig och ditt sällskap.

Svårigheten med ett mångsidigt koncept är att upprätthålla en hög standard genom alla grenar. Men vi tror att med ambition, hårt arbete och en djup kunskap om smakerna vi serverar kan vi skapa en ny sorts smakupplevelse för våra kunder, oavsett om det gäller fredag- eller söndagsmiddag.

Perfekt för en söndagsmiddag

Ristoria har många höjdpunkter, men vårt flaggskepp är vår ristorante. Funderar ni på att boka en söndagsmiddag men har slut på idéer? Då hoppas vi att valet faller på Ristoria, och att vi vår förgylla er söndagseftermiddag med god mat i fin miljö.

Boka middag och besök oss mitt i centrala Göteborg. Vill ni sedan gå vidare och fortsätta kvällen så är de allra flesta aktiviteter inom gångavstånd. Kan det bli bättre? Välkomna till oss på Ristoria – Italian Food Stories.

Storie di cibo italiano

Vi stannade till i Bologna och provsmakade mortadellan med stort M. Drack ett Taurasi-vin vid Vesuvius sluttningar och inhandlade alldeles för många flaskor Aceto balsamico tradizionale i Modena. Vi slukade Spaghetti cacio e pepe på en av Roms bakgator och serverades pinfärska musslor i Portonovo vid foten av Monte Conero. Och på vägen hem, i Alba, gjorde våra tryffelinköp slut på reskassan…