Dinner Time Story

Följ med på en kulinarisk resa med avancerad 3D-teknik och storytelling, genom ljud o ljus och smaker utöver det vanliga.

Dinner Time Stories

Följ med Le Petit Chef resa runt jorden
Le Petit Chef har gjort succé runt om i världen och nu kommer han äntligen hit. Le Petit Chef, den lilla kocken, är huvudperson i middagskonceptet Dinner Time Story- en resa där du genom smaker, dofter, ljud och ljus bjuds på en upplevelse för alla sinnen. I Marco Polos fotspår smakar du och ditt sällskap på mat från världens alla hörn. Från Europa och vidare genom olika världsdelar. Från svindlande höjder i Himalayas bergstoppar till myllrande gator i Mellanöstern.

Besök hos Ristoria
Under våren kan du följa med Le Petit Chef och resten av vännerna på Ristoria på en kulinarisk resa. Middagsupplevelsen tar 2 timmar, och det serveras en sexrättersmeny av världens smaker med avstamp i Italien. Le Petit Chef pratar engelska med gästerna.

Dinner Time Stories
Med det innovativa middagskonceptet Dinner Time Story kommer det bjudas på en upplevelse utöver det vanliga. Genom avancerad 3D-teknik och storytelling får gästerna följa med på en kulinarisk resa med smaker, ingredienser, ljud och ljus. Bokar gör du via knappen nedan, vi har sittningar utvalda dagar med start 7 februari och fram till 25 maj. Boka en upplevelse för dig och ditt sällskap redan idag.

Priser
Middag 695:-
Vinpaket 500:-
Alkoholfritt dryckespaket 225:-

Benvenuto!

Boka bord