Dinner Time Story

Följ med på en kulinarisk resa, genom ljud o ljus och smaker utöver det vanliga.

Dinner Time Stories

Följ med Le Petit chef resa runt jorden
Le Petit chef har gjort succé runt om i världen och nu kommer han äntligen hit. Le Petit chef, den lilla kocken, är huvudperson i middagskonceptet Dinner Time Story- en resa där du genom smaker, dofter, ljud och ljus bjuds på en upplevelse för alla sinnen. I Marco Polos fotspår smakar du och ditt sällskap på mat från världens alla hörn. Från Europa och vidare genom olika världsdelar. Från svindlande höjder i Himalayas bergstoppar till myllrande gator i Mellanöstern.

Besök hos Ristoria
Under våren kan du följa med Le Petit chef och resten av vännerna på Ristoria på en kulinarisk resa. Middagsupplevelsen tar 2 timmar, och det serveras en sexrättersmeny av världens smaker med avstamp i Italien. Le Petit chef pratar engelska med gästerna.

Dinner Time Stories
Med det innovativa middagskonceptet Dinner Time Story kommer det bjudas på en upplevelse utöver det vanliga. En story som berättas i bild och ljud får gästerna följa med på en kulinarisk resa med smaker. Bokar gör du via knappen nedan, vi har sittningar utvalda dagar med start 7 februari och fram till 25 maj. Boka en upplevelse för dig och ditt sällskap redan idag. Le Petit chef pratar engelska, medan vi på plats i restaurangen vägleder på svenska, eller engelska.

Priser
Middag 695:-
Vinpaket 500:-
Alkoholfritt dryckespaket 225:-

Benvenuto!

Boka bord